Kobo
Beschermhoes SleepCover voor Nia (Zwart)

Kobo Nia SleepCover
Bescherm je eReader met een SleepCover. De Kobo Nia SleepCover is verkrijgbaar in de kleuren aqua (blauw), lemon (geel) of zwart en is gemaakt van zacht kunstleer. De Kobo Nia ontwaakt automatisch wanneer je de hoes opent en schakelt de slaapstand weer in wanneer je de hoes sluit.

Kenmerken
Compatibiliteit Kobo Nia
Merkcompatibiliteit Kobo
Veiligheidsfuncties Krasbestendig
Montage
Compatible schermmaat (max) 6 inch
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Design
Kleur van het product Zwart
Materiaal Kunstleer
Type etui Back Cover

Kobo beschermhoes SleepCover voor Kobo Nia (Zwart)

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. De bestelling wordt voor verwerking doorgezet naar de externe verkoper en wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Je wordt vooraf door de verkoper geïnformeerd over de levering.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Dit product wordt geleverd door een externe verkoper. Voor deze aankoop gelden de retourvoorwaarden van de externe verkoper. Zie voor meer informatie de retourvoorwaarden onderaan deze website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.