Libelle is het mooiste en grootste vrouwenweekblad van Nederland. Elke week in Libelle: openhartige interviews met interessante mensen, de nieuwste mode, heel veel woon- en tuininspiratie, de lekkerste recepten, prachtige reisreportages en de leukste columns. Libelle maakt het leven nog leuker, mooier en gezelliger!

• Libelle is een weekblad
• Je ontvangt het aantal edities van jouw keuze 
• Na levering van het overeengekomen aantal edities wordt de toezending van de tijdschriften automatisch stopgezet
• De abonnementen kunnen alleen worden bezorgd op een adres in Nederland
• Inclusief digitaal lezen

De ontvangst van het eerste nummer is afhankelijk van de levertijd van een abonnement. Voor een weekblad geldt een levertijd van 3 tot 6 weken.

Libelle

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Na betaling via iDeal ontvang je een bevestiging van je bestelling. Hierna wordt de order doorgeplaatst naar de uitgever. De ontvangst van het eerste nummer is afhankelijk van de levertijd van een abonnement. Voor een maandblad geldt een levertijd van 4 to 8 weken. Je ontvangt automatisch bericht vanuit de uitgever met informatie over de matdatum.

Voorwaarden
Prijzen zijn inclusief verzendkosten per bestelling. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Op reeds gekochte abonnementen wordt geen restitutie verleend.