The Body Buddy Kookboek

Stel, je wilt afvallen. Je gaat diëten, je bereikt je ideale gewicht – hoera! – maar vervolgens kom je weer aan. Je probeert een ander dieet, maar het resultaat is hetzelfde.

Dat kan anders!

Dit kookboek levert je complete dagmenu’s met flexibele recepten, dus er is alle ruimte om een menu samen te stellen dat bij jou past en met ingrediënten te werken die jij lekker vindt. Omdat het bij afvallen voor een groot deel om calorieën gaat (meer verbranden dan je binnenkrijgt), zijn ze allemaal voor je geteld. Hoe handig is dat!

Het kookboek bestaat uit zes categorieën die je hele dag vullen: van ontbijt tot avondsnack. Alle recepten binnen een categorie bestaan uit dezelfde hoeveelheid calorieën. Doordat bijvoorbeeld alle diners uit 500 calorieën bestaan, maakt het niet uit of je voor een koolhydraatarm recept kiest of voor een heerlijke pasta, het resultaat is hetzelfde! Je hoeft geen vast voedingsschema te volgen, je kiest gewoon maaltijden die bij je huidige voedingspatroon passen. En met Esthers heerlijke recepten kan je oneindig variëren.

Het flexibele menu in dit kookboek bestaat in totaal uit 1700 calorieën. Maar iedereen is anders! Dus door eerst te bepalen wat voor jou de ideale hoeveelheid calorieën is en je menu’s daarop aan te passen, is het gemakkelijk om ook na het bereiken van je streefgewicht vol te houden.

Dus geen gedoe met shakes of vasten, geen voortdurend trekgevoel, geen gejojo: dit boek helpt je om verantwoord af te vallen met blijvend resultaat! Wat wil je nog meer?

Esther de Boer (1988) is ondernemer en auteur. Na een carrière bij de Koninklijke Landmacht startte ze haar eigen sportbedrijf. Ze is de afgelopen jaren tijdens de Dutch Fitness Awards meerdere malen uitgeroepen tot beste Personal Trainer van Nederland en Groningen.

UNIEK CONCEPT
• Verantwoord afvallen
In 5 stappen stel je een persoonlijk en realistisch doel

• Gewicht verliezen zonder trek
Het verzadigingsgevoel wordt per recept aangegeven

• Oneindig variëren met altijd hetzelfde resultaat
Alle lunches 350 kcal, alle diners 500 kcal et cetera

• Eenpersoonsrecepten
Makkelijk te vermenigvuldigen

• 130+ recepten
Altijd keuze uit vlees/vis en vegetarisch

The Body Buddy Kookboek

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding en met gebruik van de hierboven vermelde kortingscode. De aanbieding is geldig tot en met 01-04-2023. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht.