Workshop kennismaken met yoga

No stress! Doe een proefles yoga
Het dagelijks leven is voor veel mensen al stressvol genoeg. Hoog tijd om eens goed te ontspannen! Tijdens 3 yogaproeflessen ben je lekker sportief bezig en vind je de balans tussen lichaam en geest. Na afloop voel je je lenig, energievol én zonder stress. Wie verras jij met een ontspanningsmoment?

Verbeter je kracht en ervaar ontspanning
Met yoga maak je in je haastige leven plaats voor natuurlijke rust. Tijdens de oefeningen leer je spanning in je lichaam los te laten en te focussen op je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Yoga betekent niet voor niets ‘verbinding’: die tussen lichaam en geest. De ervaren yogadocenten leren je de balans te vinden tussen kracht en ontspanning waar je in no-time hoe je lenig en energievol wordt.

Luisteren naar je lichaam is voor iedereen
Tijdens deze 3 lessen oefen je verschillende yoga-houdingen waarin je let op ademhaling, soepelheid, houding en kracht. Leer echt naar je lichaam te luisteren, actief bezig te zijn en daardoor te relaxen. Niets zweverigs aan dus! Zowel voor beginners als gevorderden.

Diverse locaties
Op verschillende locaties kun je voor een yoga proefles terecht. Bel of mail de organisatoren voor een proefles:

Amsterdam: alexis@salin.nu
Breda: 076-5810870 of yogasterrebos@gmail.com
Deventer: 0618735591 of info@yogaberry.nl
Enschede: info@yogalicious.nl
Heerhugowaard: 072-5722991 of info@energyflow.nl
Leeuwarden: info@club-yoga.nl

Adressen
Laurierstraat 109
1016PL Amsterdam
Nederland

Ceintuurbaan 8A
7415AL Deventer
Nederland

Kokkel 18A
1723HX Noord-Scharwoude
Nederland

Westersingel 2f
8913CK Leeuwarden
Nederland

Locatie
Keuze uit Amsterdam, Deventer, Heerhugowaard en Leeuwarden.

Details
Aantal personen: 2
Duur: 1 tot 1.5 uur proefles
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• 3 proeflessen yoga
• Kracht en ontspanningsoefeningen
• Verbeter je lichamelijke en geestelijke gezondheid
• Ervaren docenten
• Diverse locaties

Maak kennis met yoga

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je binnen 5 tot 60 minuten een bevestiging van jouw bestelling en een e-ticket via de e-mail. Op het e-ticket staat de locatie en contactgegevens van de betreffende organisator. Let op soms is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Mocht dit nodig zijn dan staat dit uitdrukkelijk op het e-ticket.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. De tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Geldig voor 2 personen.