Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Yihaaa! Zin om met je vrienden of familie samen erop uit te trekken en nieuwe herinneringen te maken? Voor een Wild West avontuur ga je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Komt dat zien, komt dat zien! Verbaas en verwonder je over de meest spectaculaire circusacts. In de zomervakantie is er een gloednieuwe Circus Show! Ook zou je dit seizoen zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie, op twee nieuwe podia. In de Music Hall schitteren Randy & Rosie weer in hun eigen show!

Bij Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush. Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment. En kun je in het theater een 4d-film bewonderen. Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes en malse western burgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Toffe gifts & souvenirs tref je in onze Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk vastgelegd worden op een lederen armbandje of gave sweater in John’s Craftmans shop. Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in één van onze luxe lodges. Of boek een campingplek en slaap als een cowboy onder de sterren. Met het attractiepark in je achtertuin gaat het avontuur de volgende dag gewoon weer door.

Wij volgen de actuele RIVM-richtlijnen; voor een veilig en zorgeloos dagje uit. Wanneer begint jouw Wild West avontuur?

Adres
Zwarte Dijk 37
7776PB Slagharen
Nederland

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Attractiepark Slagharen.

Coronamaatregelen
Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Telefoonnummer
0523 - 68 30 00

Website
www.slagharen.com/nl

Attractiepark Slagharen 2022

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar Attractiepark Slagharen. De e-tickets zijn te bestellen tot en met 07-01-2023.

Let op: Toegang tot Black Hill Ranger Path en Aqua Mexicana is niet inbegrepen

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tot en met 08-01-2023. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.