Attractiepark Slagharen

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Yihaa, kom naar Slagharen en beleef het Wilde Westen!

Waan je voor even in een heel andere wereld: de wereld van het Wilde Westen. Houd je cowboyhoed vast, want in ons attractiepark val je van het ene avontuur in het andere! Stap aan boord van de nieuwe attractie Red Bandits Adventure. De beruchte boevenbende zoekt nieuwe leden. Heb jij het in je om een échte Red Bandit te worden?

Herbeleef de hysterische goudkoorts in lanceerachtbaan Gold Rush. Deze spectaculaire triple launch coaster brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in enkele seconden. Doe je het liever wat rustiger aan? Tuur over de prairie in reuzenrad Big Wheel of maak een rit in de Old Timers. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven.

Een dag in Slagharen is pas écht onvergetelijk als je wasberen Randy en Rosie hebt ontmoet. Deze lieve broer en zus zijn te ontmoeten tijdens meet & greets bij het Fonteinplein, en staan op de planken met de parkshow: Uit Je Bol met Randy en Rosie in de Music Hall.

60 jaar Slagharen!

Al meer dan een halve eeuw worden er avonturen beleefd en herinneringen gemaakt in Slagharen. Vier dit jaar ons jubileum mee. We pakken dit jaar extra groot uit met nieuwigheden: ontdek bijvoorbeeld ons compleet vernieuwde entertainmentaanbod, maak een tocht in de nieuwe attractie Red Bandits Adventure en tem de hongerige cowboy in het nieuwe restaurant Wild Wings.

Adres
Zwarte Dijk 37
7776PB Slagharen
Nederland

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Attractiepark Slagharen.

Telefoonnummer
0523 - 68 30 00

Website
www.slagharen.com/nl