Corendon

Speciaal voor jou hebben wij een Corendon voordeelpagina aangemaakt. Als partner zijn wij namelijk trots op deze samenwerking en willen wij het jou als toekomstige vakantieganger zo gemakkelijk mogelijk maken.

Corendon is een van Nederlands grootste reisorganisaties. Bij ons betekent op vakantie gaan, genieten met een hoofdletter G. Of het nu om gezinnen met (jonge) kinderen gaat, stelletjes die samen wat rust en romantiek zoeken of jongeren die feesten en uitgaan op de hotspots van Europese en niet-Europese bestemmingen. Voor ieder wat wils! Wist je al dat Corendon de enige touroperator is die vanaf alle regionale luchthavens in Nederland en Brussel Zaventem vliegt? Dan is er voor jou als reiziger altijd een luchthaven dichtbij. Weet jij al wat jouw volgende vakantiebestemming wordt?

Exclusieve ledenkorting
Bij Corendon vind je altijd de beste vakantiedeals en jij ontvangt nu ook nog extra voordeel. Dat is nog eens makkelijk verdiend! Boek je jouw vakantie bij Corendon, dan ontvang je 5% korting op ons aanbod naar bestemmingen zoals Spanje, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Portugal, Canarische Eilanden, Macedonië en Italië. Liever een verre bestemming? Zelfs dan kun je met Corendon naar Gambia, Dubai, Egypte, Zanzibar, Dominicaanse Republiek, Bali, Bonaire en Curaçao! Interesse in één van de Corendon hotels? Neem dan eens een digitaal kijkje bij het Marble Stella Maris Resort op Ibiza, het populaire Grand Park Lara in Antalya of ons 5-sterren Ultra All Inclusive resort op dushi Curaçao: het Corendon Mangrove Beach Resort.

Corendon

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding en met gebruik van de hierboven vermelde kortingscode. De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht:

• De korting geldt voor boekingen die gemaakt zijn van 1 januari 2023 t/m 31 december 2023
• De korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen
• De korting geldt alleen op pakketreizen
• Hotel en flight only, excursie- en/of rondreizen, nijlcruises, F1-reizen, cruises, artiestenreizen, fly & go's, Istanbul reizen en bingoreizen komen niet in aanmerking voor de ledenkorting
• De korting is niet geldig op reeds bestaande boekingen of boekingen via wederverkopers
• De korting is geldig met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat op deze website