De Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve - Kleurrijk junglepark

In het vliegtuig voor een verwonderende jungle-expeditie? Helemaal niet nodig! Onder het grote dak van indoorpark de Orchideeën Hoeve verschuilt zich een imposante junglewereld die wacht om door jou ontdekt te worden.

Maak je op voor een meeslepende reis door talloze themawerelden en ervaar het mooiste uit de tropen binnen handbereik. Dwaal tussen flamingo’s en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Begint jouw avonturiersmaag te rommelen? Kies dan voor een Jungle-To-Go of strijk neer in de ‘Zwevende’ Bloementuin voor een sprookjesachtige lunch. De energie kun je namelijk goed gebruiken om je nog even helemaal uit te leven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs!

Een bruisend jungledorp!
De winkel van het park heeft een complete metamorfose gehad en er is een bruisend jungledorp tevoorschijn gekomen. Graag heet de Orchideeën Hoeve bezoekers welkom in dit levendige centrum waar felle kleuren, knusse steegjes met honderden snuisterijen en rieten hutjes met bloemen en planten een unieke vakantiesfeer creëren. 

In het nieuwe dorp is aan iedereen gedacht. Cadeautjes voor familie en vrienden, planten en bloemen om thuis een eigen jungle te creëren en tal van leuke souvenirs als herinnering aan een tropische vakantiedag in de Orchideeën Hoeve.

Adres
Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest
Nederland

Openingstijden
De Orchideeën Hoeve is het gehele jaar geopend, behalve op nieuwjaarsdag.

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
Zon- en feestdagen: 10:00 - 18:00 uur

Coronamaatregelen
Klik hier voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen.

Kinderen
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Telefoonnummer
0527-202875

Website
www.orchideeenhoeve.nl

De Orchideeënhoeve 2022-2023

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. De e-tickets dien je te printen en mee te nemen naar De Orchideeën Hoeve. Tickets zijn te bestellen tot en met 25 december 2023, 12:00 uur. Wil je op een specifieke datum het park bezoeken? Controleer dan eerst de beschikbaarheid.

Voorwaarden

De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets geldig voor een ander seizoen. De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Op reeds gekochte e-tickets wordt geen restitutie verleend. De tickets zijn geldig tot en met 31 december 2023. Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. Kortingen zijn gebaseerd op de reguliere hoogseizoenprijs. Prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: het is verplicht om een datum en tijdslot te reserveren voorafgaand aan je bezoek. Nadat je je ticket van ons hebt ontvangen, kun je via deze website jouw gewenste datum en tijdslot reserveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail (het tijdslotticket). Je dient zowel ons ticket, als het tijdsslotticket mee te nemen naar de Orchideeën Hoeve. Meer informatie hierover vind je op het ticket.