Gebrand & Bakker

Welkom bij Gebrand en Bakker!

Wij zijn Mark & Joep, woonachtig in de prachtige Gerbrand Bakkerstraat in de Oosterparkwijk. Samen met onze partners Ivonne en Marloes en een aantal enthousiaste buurtgenoten, hebben we begin 2021 het idee van een lokale koffiezaak uitgewerkt. In het concept komen twee gedeelde ambities samen. Enerzijds het verlangen om goede koffie te kunnen drinken in de buurt op een gezellige, laagdrempelige plek; anderzijds de wens om in de buurt vers bakkersbrood te kunnen krijgen. Gebrand en Bakker was geboren!

Lokaal, duurzaam en kwaliteit

Bij Gebrand en Bakker staan we voor goede, lekkere producten, met oog voor duurzaamheid. Lokaal en biologisch waar mogelijk. Zo minimaliseren we onze impact op de aarde en stimuleren we andere Groningse ondernemers. Zo werken we met veel plezier samen met Het Koffiestation uit de Oosterpark en laten we ons brood van Stadsbakker Meijer dagelijks per fietskoerier bezorgen. Taartjes en andere lekkernijen nemen we af van Saakje het Bakmeisje en Mmm lekkernijen uit Stad. We hebben limonade van het Groningse Moj en de thee wordt geleverd door Hot Soup uit Roodeschool. De granola bakken we zelf met haver en pitten van Mulder Pot uit Kropswolde en serveren dit met biologische zuivel uit de regio.

Verbinden

Gebrand en Bakker moet een fijne plek zijn voor iedereen in onze directe omgeving. Oud en jong. Stadjer en student. We stimuleren verbinding in de wijk door wijkgenoten en bezoekers de mogelijkheid te bieden samen iets te drinken dicht bij huis, of in de naastgelegen speeltuin. Met onze to-go producten kunnen vroege vogels en (UMCG) lunchwandelaars ook gerust op andere plekken tot elkaar komen. Of begin de dag met een snelle espresso en een praatje aan de bar zoals in Italië. Het concept is dan ook vóór en dóór de buurt.

Met veel zorg en aandacht!

Tot vaak!

Adres
H.A. Kooykerplein 5
9713GT Groningen
Nederland

Klik hier voor de openingstijden.

Gebrand & Bakker

Voorwaarden van de actie.
- De korting geldt pas vanaf een aanschaf van een tegoedkaart van €30,-. Tegoedkaarten met een lager bedrag kunnen wel aangeschaft worden, maar kunnen geen gebruik maken van deze actie.
- Bij het aanschaffen van de tegoedkaart kan met een eigen gekozen wachtwoord gebruik gemaakt worden van het tegoed. Het is belangrijk dat dit wachtwoord goed onthouden wordt.
- De tegoedkaarten kunnen aangeschaft worden bij Gebrand en Bakker op locatie. Saldo van het tegoed kan alleen direct opgevraagd worden bij Gebrand en Bakker.