Nederlands IJsbeelden Festival

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar is: “What a Wonderful World”. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer.

Eenmaal in het IJsbeelden Festival loop je van het ene wereld wonder naar het andere wereld wonder. Architectonische hoogstandjes als de Sagrada Familia uit Barcelona, beeldhouwkunst met het beroemde Jesus beeld uit Rio de Janeiro, natuurschoon waarbij Groot Barriererif, de grootste koraalrif ter wereld in gekleurd ijs wordt vormgegeven. Vincent van Gogh tussen ingevroren zonnebloemen en olifanten en nijlpaarden op ware grootte.

De IJsselhallen wordt in de Kerstvakantie omgetoverd tot een gezellig winterterras met een ouderwetse draaimolen voor de kinderen.

Combineer je bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle

Adres
Rieteweg 4
8011AB Zwolle
Nederland

Datum: 17 december 2022 t/m 5 maart 2023
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie om op maandag gesloten. Gesloten op 1 januari

Let op: Vouchers moeten verzilverd worden voor een tijdslotticket.