Samsung
Bespoke koelvriescombinatie RB34A7B5D22 (Clean Black)

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Geniet van uitzonderlijke flexibiliteit met de vernieuwde koelkasten van Samsung: Samsung Bespoke! Je kiest bij deze koelvriescombinatie zelf de stijl en ruimte waardoor hij perfect bij jouw behoeften aansluit. Daarnaast kan je ook zelf de materialen en kleuren kiezen zodat hij stylish aansluit in je keuken design. Wil je later toch een grotere koelkast? Met de Samsung Bespoke kan je eenvoudig de ruimte uitbreiden door koelkasten te combineren met elkaar. Je verbindt ze gemakkelijk met een connectie kit. Creëer extra koel- of vriesruimte snel en eenvoudig!

Deze koelvriescombinatie is een Clean Glass Clean Black uitvoering wat betekent dat de zwarte deur van glas is en een moderne en eenvoudige zwarte glans heeft. Perfect als je geen hoogglans wilt maar toch dat beetje glans.

SpaceMax zorgt voor meer ruimte van binnen
SpaceMax is een techniekt dat de wanden veel dunner maakt dan bij een reguliere koelkast. Door een hyperisolatie worden de wanden vacuüm getrokken en zijn ze dus veel dunner. Zo heb jij vanbinnen meer ruimte zonder dat het formaat toeneemt. Al je wekelijkse boodschappen van allerlei soorten en maten kan je gemakkelijk kwijt omdat de binnenkant erg ruim is!

No Frost bespaart jou tijd met ontdooien
Doordat deze koelvriescombinatie een No Frost functie heeft, hoef je geen tijd en energie meer te besteden aan het ontdooien van je vriezer. Hoe deze functie daar voor zorgt? Hij houdt bij hoe vaak de deur open en dicht gaat! Hierdoor weet hij precies wanneer het ontdooi proces gestart moet worden; de vocht wordt op tijd afgevoerd en ijsvorming wordt voorkomen. Daarnaast zorgt No Frost ervoor dat er een constante temperatuur in de vriezer is en hij snel weer op temperatuur wordt gebracht als je hem hebt geopend. Zo gaat deze koelvriescombinatie ook nog eens langer mee!

Bewaar etenswaren langer in de Optimal Fresh + lade
Bewaar je etenswaren op de juiste temperatuur die bij ze past. Voor de optimale versheid van je producten is het voor vlees en vis beter om ze te bewaren op een koudere temperatuur dan bij groente en fruit. Daarom beschikt deze koelvriescombinatie over een Optimal Fresh+ lade; een lade waarin je twee zones hebt om twee verschillende temperatuurstanden op in te stellen. De linkerkant kan je koeler instellen dan de rechterkant, wat deze zone perfect maakt voor vlees en vis omdat de smaak en malsheid beter behouden blijft. De rechterkant daarentegen is weer beter om groente en fruit vers te houden. Zo heb je flexibele opbergruimte die er ook voor zorgt dat je etenswaren langer vers blijven!

Perfect smaak en textuur blijven behouden in de Humidity Fresh + lade
Met groenten en fruit wil je de juiste luchtvochtigheid behouden om te voorkomen dat de textuur en smaak verloren gaat. De Humidity Fresh + lade is hier uitermate geschikt voor omdat je met een draaiknop eenvoudig de luchtvochtigheid kan aanpassen en geniet van optimale versheid van je etenswaren. De draaiknop zorgt ervoor dat een luchtgat opent om overtollige vocht af te voeren of juist sluit om de vocht vast te houden. Hierdoor kan je altijd simpel de juiste luchtvochtigheid en temperatuur instellen om er voor te zorgen dat je groenten en fruit lekker fris, vers en sappig blijven!

Lucht wordt beter vastgehouden met de Metal Cooling Plate
De vriesruimte van deze koelvriescombinatie heeft aan de binnenkant een Metal Cooling Plate bevestigd aan de achterkant. Deze plaat is gemaakt van metaal; metaal is een goede geleider waardoor de koude lucht en juiste temperatuur beter vastgehouden kan worden. Hierdoor blijven je etenswaren natuurlijk ook beter bewaard. Daarnaast is de Metal Cooling Plate ook praktische in gebruik; hij is gemakkelijk schoon te maken en geeft de binnenkant een strakke uitstraling.

Deze Bespoke koelvriescombinatie RB34A7B5D22/EF beschikt over 344 liter aan inhoud en komt in kleur naar keuze. Daarnaast kan de koelkast zich ook elk moment aanpassen in gebruik naar jouw behoeften!

Specificaties
Design

Materiaal deur Glas
Deurscharnieren Rechts
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Zwart glans
Aantal legplateaus (koelkast) 3
Draairichting deur verwisselbaar Ja
Ingebouwd display Nee
Water dispenser Nee
Prestatie
Minimum operationele temperatuur 10 °C
Klimaatklasse SN (Subnormal) - T (Tropical)
Geluidsniveauklasse C
No Frost system Ja
Low Frost systeem Nee
Koelkast
Nettocapaciteit koelkast 230 l
Eierenrekje Ja
Aantal deurvakken (koelkast) 2
Super Cool functie Ja
Flessenrek Ja
Automatisch ontdooien (koelkast) Ja
Vriezer
Aantal vrieslades 3
Bewaartijd bij stroomuitval 9 uur
Vriescapaciteit 8 kg/24u
Nettocapaciteit vriezer 114 l
Vriezer positie Onder
Aantal sterren 4
Snelvriesfunctie Ja
Automatisch ontdooien (vriezer) Ja
Ergonomie
Deur open alarm Ja
Energie
Energie-efficiëntieklasse D
Jaarlijks energieverbruik 204 kWu
Overige specificaties
Antibacteriële functie Ja
Gewicht en omvang
Hoogte 185.3 cm
Breedte 59.5 cm
Diepte 65.8 cm
Gewicht 80 kg
Audio
Geluidsniveau 35 dB