Valkerij Proeverij

Kom oog in oog met roofvogels
Je leert het loer draaien, een kunstprooi aan een lijn waarop de valken worden getraind. De valk duikt met fenomenale snelheid naar beneden om de kunstprooi te pakken en net voor zijn snavel trekt de valkenier de loer weg. Hoe leg ik de valkeniers knoop? Omdat valkeniers op één hand de vogel dragen moeten zij met de andere een knoop kunnen maken om de vogel vast te leggen aan het valkenblok.

Eenmaal de basis valkerij technieken geleerd kom je oog in oog met onze roofvogels & uilen. Op je valkeniershandschoen voel je hoe de machtige klauwen zich ontspannen als teken van wederzijds vertrouwen. Dan weten wij dat voor jou het grote moment is aangebroken. Je gaat zelfstandig roofvogels en uilen naar je valkeniershandschoen vliegen.

 

Adressen
Kleihoogt 7
2651KV Berkel en Rodenrijs
Nederland

Legemeersterweg 16 - 18a
8527DS Legemeer
Nederland

Heumense Hof 1
6582CP Heumen
Nederland

Industrieweg 8
B-2330 Antwerpen
Belgium

Locatie
Keuze uit Berkel en Rodenrijs, Legemeer, Heumen en Kalmthout

Details
Aantal personen: 1
Duur: 4 uur
Beschikbaar: het gehele jaar

Extra
• Laat roofvogels naar je handschoen vliegen
• De valkeniersknoop leren
• Vogels dragen op de valkeniershandschoen
• Diverse locaties
• Inclusief drankje
• Reserveer vooraf met de websitelink op de voucher

Valkerij Proeverij

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je binnen 5 tot 60 minuten een bevestiging van jouw bestelling en een e-ticket via de e-mail. Op het e-ticket staat de locatie en contactgegevens van de betreffende organisator. Let op soms is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Mocht dit nodig zijn dan staat dit uitdrukkelijk op het e-ticket.

Voorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. De tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Geldig voor 1 persoon.