Bezoek zeehondencentrum Pieterburen

Bezoek het grootste zeehondenziekenhuis: Pieterburen
Nieuwsgierig hoe het grootste zeehondenziekenhuis van Europa dagelijks werkt? Kom dan naar Zeehondencentrum Pieterburen. In dit centrum leer jij alles over de zeehond, kan je meekijken tijdens de verzorging en maak je kennis met het Seal Rescue Team. Een bijzonder uitje. Aan wie geef jij dit hartverwarmende uitje cadeau? 

Unieke verzorging en uitje
Dagelijks zorgt een team van toegewijde dierenartsen en zeehondenverzorgers in het centrum voor zieke, gewonde of verzwakte zeehonden. Zodra je in het bezoekerscentrum staat, sta je midden in het zeehondenziekenhuis en kun je meekijken tijdens de verzorging van de zeehonden. Er zijn diverse activiteiten te ondernemen. Deze verschillen per dag en zijn afgestemd op de zeehond.

Geniet van een bijzondere dag weg in het hoge Noorden.

Goed om te weten
Dit is voor twee volwassenen en je krijgt er een knuffel bij.

Adres
Hoofdstraat 94A
9968AG Pieterburen
Nederland

Locatie
Pieterburen

Details
Aantal personen: 2 
Duur: Toegang voor een hele dag
Beschikbaar: Het hele jaar geopend

Bezoek zeehondencentrum Pieterburen

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling en de e-tickets binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. Op het e-ticket staat de locatie en contactgegevens van de betreffende organisator. Let op: soms is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Mocht dit nodig zijn dan staat dit uitdrukkelijk op het e-ticket.

Voorwaarden
Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. De tickets zijn geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum. Geldig voor een groep van max. 2 personen. De aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties. De tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of voor tickets met een andere geldigheid. Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Prijswijzigingen voorbehouden.