2 tickets Mozart Requiem

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Beleef Mozarts Requiem en de Krönungsmesse met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Het concert wordt geopend met het feestelijke concertaria Exsultate Jubilate!

Exsultate Jubilate
Mozarts concertaria Exsultate Jubilate wordt vertolkt door sopraan Olga Zinovieva. Zij maakt furore op grote concertpodia en wordt geprezen vanwege haar enorme stemomvang met een bereik van twee octaven en unieke timbre. Met haar prachtige stem in combinatie met een elegante stijl en allure weet ze en groot publiek te raken. Al deze eigenschappen vormen de perfecte basis voor het uitvoeren van dit veeleisende repertoire van W.A. Mozart.

Mozarts Krönungsmesse
De Mis in C werd uitgevoerd op het kroningsfeest van de koning van Bohemen en kreeg de bijnaam 'Krönungsmesse'. De aartsbisschop bepaalde dat de mis niet langer dan 30 minuten mocht duren. Ondanks, of misschien wel juist dankzij deze beperking straalt de mis van vitaliteit en energie.

Finale: Mozarts Requiem
Het Requiem van Mozart werd door de film 'Amadeus' bekend bij het grote publiek en is misschien wel het meest indrukwekkende werk van deze jonggestorven componist. Het Requiem roept gevoelens van rouw, angst en verdriet op. Maar tegelijk ook hoop, licht en schoonheid.

Musici
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva, sopraan Martinus Leusink, tenor
Thilo Dahlmann, bas
Pieter Jan Leusink – dirigent

Kijk voor de beschikbaarheid op de website van Beleef Klassiek

• 1 vouchercode geeft recht op 2 entree tickets
• De bezoekers dienen de codes, uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van het concert, te verzilveren via www.beleefklassiek.nl/verzilveren
• Wij raden echter aan direct te verzilveren
• De tickets worden per e-mail verzonden. Tickets voor Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam en AFAS Theater zijn rang 2 en worden uiterlijk 48 uur voor aanvang van het concert verzonden. Upgrade naar rang 1 mogelijk via service@beleefklassiek.nl