Pathé Thuis Kado

Maak van je eigen televisie een thuisbioscoop met Pathé Thuis!

Pathé Thuis kijk je op smartphone, smart tv, game console, pc of laptop, waar en wanneer je wilt. Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Van de grootste blockbusters tot de beste arthouse films.

Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. De beeldkwaliteit van de films behoort tot de beste van Nederland. Met de Pathé Thuis Kadocode huur je 1 film naar keuze in standaard (SD) of hoge (HD) kwaliteit.

Let op: de Pathé Thuis Kado voucher is géén bioscoopvoucher!

Hoe werkt het?

• Maak gratis een account aan op www.pathe-thuis.nl
• Kies de film die je wilt kijken
• Voer jouw Pathé Thuis Kadocode in
• Kijk de film op je favoriete smart device 
• Voor meer informatie: www.pathe-thuis.nl/kado

Let op: de Pathé Thuis Filmvoucher is géén bioscoopvoucher!

 • Je ontvangt een Pathé Thuis kadocode die geldig is voor een film naar keuze in  hoge (HD) kwaliteit
 • De kadocode is inwisselbaar op pc/laptop, tablets, game consoles en smart tv
 • Om films te kunnen kijken heb je een Pathé Thuis-account nodig. Het aanmaken van een account is gratis en kost je slechts enkele minuten

Pathé Thuis Filmvoucher

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul het bestelformulier in. Na betaling via iDeal ontvang je de voucher(s) binnen 5 tot 60 minuten per e-mail. Op de voucher staat een unieke code vermeld, die je online kunt inwisselen bij Pathé Thuis.

Voorwaarden
De vouchers zijn te verzilveren tot en met 29 januari 2025. Op reeds gekochte vouchers wordt geen restitutie verleend en deze kunnen niet worden omgeruild voor vouchers/tickets met een andere geldigheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Korting is gebaseerd op één film in HD kwaliteit. De Pathé Thuis Kadocode is geldig voor een film naar keuze in HD kwaliteit. Prijzen zijn exclusief € 0,50 servicekosten per bestelling. Let op: de Pathé Thuis Kado voucher is géén bioscoopvoucher!