Robotland

Robotland is een technologie- en funpark gelegen te Essen in België. Bij ons kan je op een educatieve maar speelse wijze kennismaken met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment.

Kruip in de cockpit van een vliegtuig, fiets in VR in allerlei virtuele werelden, vlieg met een drone of maak acrobatische toeren met onze robotcoaster of kruip achter het stuur van één van onze kranen. Eén ding is zeker, in Robotland ben jij aan zet!

Interactiviteit en fun staan hier centraal. Dus bewonder en ontdek vooral zelf de technologie achter onze exhibits. Onze reisgids zal je de nodige informatie geven bij elke opstelling. Handig om je bezoek zo optimaal mogelijk te beleven. En wie weet prikkelen we jouw talenten wel!

Sommige exhibits vragen wel om bepaalde veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van een veiligheidshelm of -schoenen. Wanneer dit nodig is, zijn deze voorzien aan de exhibit.


Tot snel in Robotland!

Adressen
Hemelrijk 36
B-2910 Essen
Belgium

Hemelrijk 36
B-2910 Essen
Belgium

Hemelrijk 36
B-2910 Essen
Belgium

Locatie
Hemelrijk 36
2910 Essen
België

Robotland

Voorwaarden
De korting wordt uitsluitend verrekend bij bestellingen die geplaatst worden via deze aanbieding en met gebruik van de hierboven vermelde kortingscode. De aanbieding is geldig tot en met 1 september 2024. Op deze aanbieding zijn de voorwaarden van de aanbodpartner van kracht.