Bosch
Warmtepompdroger WTX88M75NL

Op zoek naar een nauwkeurige en duurzamere warmtepompdroger? De Bosch WTX88M75NL biedt jou de beste droogresultaten voor iedere was. Warmtepompdrogers zijn maar liefst 50% tot 70% energiezuiniger dan traditionele condensdrogers. Dit komt omdat de grootste energieslurper is weggelaten: het verwarmingselement. De lucht warmt op dankzij drukverschillen in de koelvloeistof. Dit is het grootste verschil met een condensdroger en maakt een wasdroger met een warmtepomp veel energiezuiniger.

Energiezuinig
Een nieuwe energiezuinige wasdroger kan je wel tot honderden euro’s schelen tijdens de levensduur van de warmtepompdroger. Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze die je kan maken. Het loont al snel om een zuinige droger te kopen. Met de vrijstaande warmtepompdroger WTX88M75NL van Bosch creëer je perfecte resultaten bij een minimum energieverbruik, dankzij energielabel energielabel A+++.

Een speciaal ontwikkelde droogcyclus zorgt ervoor dat er zo min mogelijk allergenen achterblijven in je wasgoed. Dit betekent minder pollen, dierenharen en huisstofmijt. Onze drogers zijn ideaal voor mensen met een allergie en zijn hiervoor onderscheiden met het ECARF-keurmerk.

Ook kleine beladingen effectief en snel drogen
Dankzij de AutoDry functie weet je automatisch wanneer de was droog is. Deze feature zorgt voor exact de juiste droogheid. Zo kun je iedere keer opnieuw rekenen op een mand vol perfect gedroogde was. De innovatieve sensoren berekenen continu de temperatuur en de luchtvochtigheid om je was tegen hoge temperaturen en oververhitting te beschermen.

Bespaar tijd met de snelheidsfuncties van Bosch
Wil je snel drogen? Dat kan al in 40 minuten. De snelheidsfunctie is geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. Met de innoverende functies van de warmtepompdroger WTX88M75NL van Bosch bespaar je veel tijd met de snelheidsfuncties. Selecteer een van de tijdbesparende opties en je hebt in een recordtijd perfect verzorgd en droog wasgoed. De snelste Bosch warmtepompdrogers bereiken snelheden waarop 1 kilo wasgoed in slechts 18,5 minuut optimaal gedroogd wordt. Bij een volle trommel betekent dit een tijdwinst die kan oplopen tot meer dan 45 minuten per droogcyclus.

Het is van belang om wasgoed met zorg te behandelen. Het SensitiveDrying System droogt de was met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt. Daarbij wordt je wasgoed zachtjes rondgedraaid en ligt het niet stil in de trommel. Het resultaat? Zacht en droog wasgoed met minder kreukels zodat je minder hoeft te strijken.

Prestatie
Uitgestelde start timer Nee
Aantal droogprogramma's 16
Droogklasse B
Zelfreinigend Nee
Startvertraging 24 uur
Duur cyclus 168 min
Droogcapaciteit 9 kg
Anti-kreuk functie Ja
Draairichting reverserend Nee
Design
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Ingebouwd display Ja
Droogsysteem Condensation
Deurscharnieren Rechts
Soort bediening Touch
Geschikt voor onderbouw (bovenkant open) Nee
Condensafvoer Via waterafvoer
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Interieur verlichting Ja
Energie
Netbelasting 600 W
Jaarlijks energieverbruik 193 kWu
Energie-efficiëntieklasse A+++
Gewicht en omvang
Gewicht 55, 7 g
Diepte 61.3 cm
Breedte 59.8 cm
Hoogte 84.2 cm
Technische details
Waarschuwingssignaal Ja
Geluidsproductie
Geluidsniveau (drogen) 62 dB
Inhoud van de verpakking
Afvoerslang meegeleverd Ja
Update beleid fabrikant
Introductiejaar 2022
Introductiemaand September
Termijn software update garantie 10 jaar na aankoop
Termijn beveiligingsupdate garantie 10 jaar
Update beleid 10 jaar

Bosch warmtepompdroger WTX88M75NL

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. De bestelling wordt voor verwerking doorgezet naar de externe verkoper en wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Je wordt vooraf door de verkoper geïnformeerd over de levering.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Dit product wordt geleverd door een externe verkoper. Voor deze aankoop gelden de retourvoorwaarden van de externe verkoper. Zie voor meer informatie de retourvoorwaarden onderaan deze website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.