Samsung
Amerikaanse koelkast RS66A8101SL

Geen producten beschikbaar

Op dit moment zijn er (nog) geen producten beschikbaar.

Probeer het later nog een keer!

Meer ruimte en optimale versheid
Je hebt net boodschappen gedaan en bent alles aan het plaatsen in je koelkast, maar dan blijk je toch minder ruimte te hebben dan je in gedachte had. Herkenbare situatie? Met de Amerikaanse koelkast is dat nu verleden tijd. De nieuwe Amerikaanse koelkasten van Samsung staan voor bekend om “Bigger. Better. Cooler.“ dit komt door alle innovatief technologie die in deze koelkast verborgen zitten. Neem bijvoorbeeld de geavanceerde SpaceMax-technologie waardoor wel tot 3 boodschappen karretjes qua inhoud kwijt kan, terwijl er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

Meer inhoud dankzij SpaceMax
Geniet van een enorme inhoud van wel 652 liter, zo kom je nooit meer ruimte te kort. De unieke SpaceMac-technologie zorgt voor meer inhoud in jouw koelkast doordat de binnenwanden vacuüm getrokken worden. Door de efficiënte isolatie zijn de wanden veel dunner en heb je meer ruimte voor jouw boodschappen, zonder dat het energieverbruik toeneemt.

Twin Cooling Plus garandeert verse etenswaren
Dankzij het TwinCoolingPlus systeem in deze stijlvolle koelkast blijven je etenswaren tot twee keer langer vers! Hoe dat kan? Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer geoptimaliseerd wordt door twee onafhankelijke koelsystemen. Zo wordt er voorkomen dat je etenswaren uitdrogen maar zorgt dit er ook voor dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

Nooit meer ontdooien met de No Frost-functie
Dankzij de No Frost-functie geef je ijsvorming in de vriezer geen kans. In de vriezer is er immers een constante luchtstroom die de vrieslucht droog houdt. Zeker met een grote Amerikaanse koelkast zou je veel tijd kwijt zijn aan het ontdooien van je koelkast, maar Samsung maakt graag het leven gemakkelijk. Met de No Frost-functie hoe je dus niet meer zelf je koelkast te ontdooien en houd je meer tijd over voor belangrijkere dingen.

Smart Conversion
Heb je misschien ook wel eens meer behoefte aan koelruimte in plaats van vriesruimte? Dat kan je gemakkelijk aanpassen met deze Amerikaanse koelkast RS66A8101SL/EF! Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en creëer zo je eigen mega koelkast. Ga je op vakantie? Ook dan past deze koelkast zich aan. Zo kan je het koelgedeelte uitzetten en gebruik je alleen het vriesgedeelte, nog een ander voordeel hiervan is dat je ook energie bespaart. Dankzij Smart Conversion beschikt deze koelkast wel tot vijf verschillende instellingen, zo geniet jij van meer flexibiliteit afhankelijk van jouw behoeften.

Sappig en krokant met Precise Chef Cooling
En er zijn nog meer interessante functies. Dankzij de Precise Chef Cooling blijven groenten sappig en krokant. Elk compartiment in het koelgedeelte heeft zijn eigen koelsysteem met een gelijkmatige koeling en temperatuur. De innovatieve isolatie achteraan het toestel geeft schommelingen in temperatuur geen kans. De Digital Inverter-technologie reguleert hierbij ook nog eens de temperatuur en past deze aan als je bijvoorbeeld de deur opengedaan hebt.

Specificaties
Design
Ingebouwd display Ja
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Aantal legplateaus (koelkast) 4
Kastontwerp Vrijstaand
Kleur van het product Roestvrijstaal
Materiaal legplateaus Glas
Materiaal behuizing Roestvrijstaal
Deur-in-deur Nee
Watertoevoer dispenser Niet van toepassing
Minibar Nee
Prestatie
No Frost system Ja
Klimaatklasse SN (Subnormal) - T (Tropical)
Totale nettocapaciteit 652 l
Minimum operationele temperatuur 10 °C
Geluidsniveauklasse C
Koelkast
Automatisch ontdooien (koelkast) Ja
Flessenrek Ja
Super Cool functie Ja
Aantal deurvakken (koelkast) 5
Eierenrekje Ja
Aantal groente lades 2
Nettocapaciteit koelkast 409 l
Vriezer
IJsblokjes-lade Ja
Aantal legplateaus (vriezer) 4
Ingebouwde vriezer Ja
Snelvriesfunctie Ja
Aantal deurvakken (vriezer) 5
Aantal sterren 4*
Vriezer positie Side-placed
Nettocapaciteit vriezer 243 l
Vriescapaciteit 16 kg/24u
Bewaartijd bij stroomuitval 7 uur
Aantal vrieslades 2
Ergonomie
Deur open alarm Ja
Energie
Jaarlijks energieverbruik 358 kWu
Energie-efficiëntieklasse E
Overige specificaties
Antibacteriële functie Nee
Gewicht en omvang
Gewicht 112 kg
Diepte 71.6 cm
Breedte 91.2 cm
Diepte zonder handvat 71.6 cm
Hoogte 178 cm
Beveiliging
Kinderslot Ja
Audio
Geluidsniveau 36 dB
Verlichting
Soort lamp LED
Beeldscherm
Beeldscherm type LED
Update beleid fabrikant
Introductiejaar Niet van toepassing
Termijn voor update garantie Niet van toepassing
Introductiemaand Niet van toepassing
Update beleid Niet van toepassing