Siemens
Warmtepompdroger WT43H205NL

Droog uiterst energiezuinig met energielabel A++
Op zoek naar een nauwkeurige en duurzamere warmtepompdroger? De Siemens WT43H205NL biedt jou de beste droogresultaten voor iedere was.

Een nieuwe energiezuinige wasdroger kan je wel tot honderden euro’s schelen tijdens de levensduur van de warmtepompdroger. Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A++ een goede keuze die je kan maken. Het loont al snel om een zuinige droger te kopen. Met de vrijstaande warmtepompdroger WT43H205NL van Siemens creëer je perfecte resultaten bij een minimum energieverbruik, dankzij energielabel energielabel A++.

Ook kleine beladingen effectief en snel drogen
Heb je maar een klein wasje gedraaid maar heb je geen tijd om het uit te hangen? Dankzij de halve belading-optie kan je direct het wasje laten drogen. Het droogprogramma maakt een nauwkeurige indicatie van het geselecteerde programma. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je een volle lading wasgoed hebt voor in de droger. De instellingen worden automatisch geoptimaliseerd zodat je ook een halve belading slim en duurzaam droogt. Dankzij de AutoDry functie weet je automatisch wanneer de was droog is. Deze feature zorgt voor exact de juiste droogheid. Zo kun je iedere keer opnieuw rekenen op een mand vol perfect gedroogde was. De innovatieve sensoren berekenen continu de temperatuur en de luchtvochtigheid om je was tegen hoge temperaturen en oververhitting te beschermen.

Bespaar tijd met de superkortfunctie van Siemens
Wil je snel drogen? Dat kan al in 40 minuten. De snelheidsfunctie is geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. Met de innoverende functies van de warmtepompdroger WT43H205NL van Siemens bespaar je veel tijd met de snelheidsfuncties. Selecteer een van de tijdbesparende opties en je hebt in een recordtijd perfect verzorgd en droog wasgoed. De snelle Siemens warmtepompdrogers bereiken snelheden waarop 1 kilo wasgoed in slechts 18,5 minuut optimaal gedroogd wordt. Bij een volle trommel betekent dit een tijdwinst die kan oplopen tot meer dan 45 minuten per droogcyclus.

Voorkom dat je wasgoed krimpt en geef het de juiste behandeling
Met de sensorgestuurde autoDry technologie wordt oververhitting of ongelijkmatig drogen voorkomen. De autoDry technologie heeft sensoren welke de temperatuur en het vochtgehalte van je wasgoed nauwkeurig meten en regelen, wat het een bijzonder vriendelijke manier van drogen maakt. Er zijn 2 sensoren verantwoordelijk voor de temperatuur en het vochtgehalte in de wasdroger. De ene sensor houdt het warmteniveau op peil en beschermt je kleding tegen te hoge temperaturen, terwijl de andere sensor de vochtigheid in het textiel meet en voorkomt dat je kleding te droog wordt.

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om uw kleding optimaal te drogen.

Prestatie
Uitgestelde start timer Ja
Aantal droogprogramma's 11
Droogklasse B
Zelfreinigend Nee
Startvertraging 24 uur
Duur cyclus 148 min
Droogcapaciteit 7 kg
Anti-kreuk functie Ja
Draairichting reverserend Nee
Design
Draairichting deur verwisselbaar Nee
Ingebouwd display Ja
Droogsysteem Warmtepompdroger
Deurscharnieren Rechts
Soort bediening Draaiknoppen
Geschikt voor onderbouw (bovenkant open) Nee
Condensafvoer Via waterafvoer
Ergonomie
Resterende tijd indicatie Ja
Interieur verlichting Nee
Energie
Netbelasting 625 W
Jaarlijks energieverbruik 212 kWu
Energie-efficiëntieklasse A++
Gewicht en omvang
Gewicht 46, 7 g
Diepte 61.3 cm
Breedte 59.8 cm
Hoogte 84.2 cm
Technische details
Waarschuwingssignaal Ja
Geluidsproductie
Geluidsniveau (drogen) 65 dB
Inhoud van de verpakking
Afvoerslang meegeleverd Nee
Update beleid fabrikant
Introductiejaar 2022
Introductiemaand September
Termijn software update garantie Tot 10 jaar na aankoop
Termijn beveiligingsupdate garantie 10 jaar na aankoop
Update beleid 10 jaar na aankoop

Siemens warmtepompdroger WT43H205NL

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. De bestelling wordt voor verwerking doorgezet naar de externe verkoper en wordt binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Je wordt vooraf door de verkoper geïnformeerd over de levering.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Dit product wordt geleverd door een externe verkoper. Voor deze aankoop gelden de retourvoorwaarden van de externe verkoper. Zie voor meer informatie de retourvoorwaarden onderaan deze website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.