Medisana
Handmassage apparaat HM 886

Met het flexibele massageapparaat HM 886 van Medisana haal je een weldaad voor je lichaam in huis. Het handmassageapparaat werkt op basis van vibratiemassage, eventueel in combinatie met warm rood licht. De roodlichtmassage versnelt en versterkt de positieve massagewerking door de verbeterde doorbloeding van het te behandelen gebied. Het massageoppervlak van zacht rubber zorgt voor een weldadige, zachte massagebelevenis. De massagekop is draaibaar en de flexibele handgreep kan je in elke gewenste hoek instellen, zodat je ook de moeilijker bereikbare plekken kunt behandelen. Ook is het massage-apparaat licht en daardoor makkelijk hanteerbaar.

Het HM 886 massageapparaat wordt geleverd met 5 massage-opzetstukken; zodat je voor iedere behandeling de juiste massagedruk kunt leveren. Met de schuifschakelaars kies je eenvoudig voor zachte of een meer stimulerende massage. Ook de rood licht warmtefunctie schakel je desgewenst gemakkelijk in met een schuifschakelaar.

Een ontspannende massage was nog nooit zo makkelijk!


• Rustgevende vibratiemassage
• Roodlicht- en warmtefunctie
• 2 selecteerbare massage intensiteiten
• Verschillende verstelbare massagehoeken
• Inclusief 5 massage-opzetstukken
• Stevige anti-slip handgreep

Medisana Handmassage apparaat HM 886

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Het product wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodra het pakket wordt overgedragen aan de post.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Voor deze aanbieding geldt een zichttermijn van 14 dagen, zoals vermeld in de retourvoorwaarden onderaan de website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.