Stanley
Pistoolgreep ratel-bit-set 25-dlg

25-delige Pistoolgreep Ratel-Bit-Set

De Stanley Pistoolgreep Ratel-bit-set is een 25-delige set bestaande uit een ratel, doppen en bits. De ratelschroevendraaier is voorzien van een handige plooibare pistoolgreep, verstelbaar in een 0-, 45- en 90-gradenhoek. De verschillende doppen en bits in de meest gangbare formaten zijn eenvoudig te verwisselen. Deze set wordt geleverd in een handige overzichtelijke opbergkoffer.

- 1 x Plooibare pistoolgreep ratel-bit
- 1 x Verlengstuk
- 1 x Lange bits : Phillips® n°2 - Parallel 6 mm
- 1 x Standaard bits : Phillips® n°1, n°2, n°3 - Parallel 5, 6, 7 mm - Torx® T10, T15, T20 - Zeskant 3, 4, 5 mm
- 1 x doppen 5, 6, 8, 9, 10, 11 mm

Stanley Pistoolgreep ratel-bit-set 25-dlg

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Het product wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodra het pakket wordt overgedragen aan de post.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Voor deze aanbieding geldt een zichttermijn van 14 dagen, zoals vermeld in de retourvoorwaarden onderaan de website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.