Stanley
FatMax Multitool T16

Stanley FatMax Multitool T16

Met de Stanley FatMax Multitool heb je 16 gereedschappen altijd bij de hand en dat in één object, welke makkelijk in een broekzak of gereedschapskist past.

Deze multitool bestaat uit: een punttang, gewone tang met veer, kniptang met veer, gewone en gekartelde mesbladen, schaar, hout-/metaalvijl, striptang, 4x schroevendraaier, uitvouwbare karabijnhaak, liniaal, flessen- en blikopener.

- Eenvoudig te openen
- Compacte multitool met zachte ergonomische handgreep voor meer grip
- Stevige, zwarte, geoxideerde afwerking voor extra duurzaamheid

Stanley FatMax Multitool T16

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Het product wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodra het pakket wordt overgedragen aan de post.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Voor deze aanbieding geldt een zichttermijn van 14 dagen, zoals vermeld in de retourvoorwaarden onderaan de website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.