Stanley
Hex grip stiftsleutelset 9-dlg

Stanley Stiftsleutelset 9-delig Hex Grip
Een inbussleutel (ook wel binnenzeskantstiftsleutel) is een stuk gereedschap waarmee inbusschroeven los- en vastgedraaid kunnen worden. De inbussleutel bestaat uit een zeshoekig stalen staafje dat meestal in de vorm van een L gebogen is.

Met deze 9-delige set van Stanley heb je de meest gangbare inbussleutels bij elkaar. Handig voor elke klus!

- Ronde zeskante kop aan de lange arm om moeilijke stelschroeven te kunnen verdraaien
- Rechte zeskante kop aan de korte arm om een maximale hefboomwerking te krijgen
- Alle sleutels zitten in een kunststof houder met aanduiding van de maat om ze gemakkelijk te kunnen onderscheiden
- Extra steeksleutel met meerdere standen om te gebruiken in het verlengde van de sleutel of als T- of L-vormig handvat voor verbeterd comfort en om een grotere hefboomwerking te verkrijgen

De meegeleverde inbussleutels zijn: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 mm

Stanley Stiftsleutelset 9-delig Hex Grip

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Het product wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodra het pakket wordt overgedragen aan de post.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Voor deze aanbieding geldt een zichttermijn van 14 dagen, zoals vermeld in de retourvoorwaarden onderaan de website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.