Sagaform
Club Whiskey glazen met tuimel bodem - 6 stuks

Met deze whiskeyglazen van Sagaform drink je je whiskey voortaan in stijl. Het bijzondere aan deze glazen is de ronding aan de onderkant. De glooiing van de bodem zorgt voor een natuurlijke beweging van de inhoud waardoor de smaak en geur beter tot hun recht komen. Het glas wordt tevens nauwer aan de bovenkant waardoor het aroma intenser wordt. Daarnaast zijn de glazen echte eyecatchers op je salontafel.

• Set van 6 glazen
• Materiaal: Glas
• Inhoud per glas: 20 cl

Sagaform Club Whiskey glazen met tuimel bodem - 6 stuks

Bestellen
Klik op de bestelbutton en vul je gegevens in. Selecteer de gewenste betaalmethode en rond de bestelling af. Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail. Het product wordt binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodra het pakket wordt overgedragen aan de post.

Voorwaarden
De prijs is inclusief verwerkings- en verzendkosten. Voor deze aanbieding geldt een zichttermijn van 14 dagen, zoals vermeld in de retourvoorwaarden onderaan de website. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Bij een prijswijziging/-verschil wordt geen restitutie verleend op reeds geplaatste bestellingen.